top of page

za 06 jul

|

Bibliotheken Haarlem en omstreken

"DE ZOEKERS" - DESIREE VAN HAAREN & ACHREF ADHADHI ISM DE THEATERFABRIQUE

Een interactieve theatervoorstelling waarin twee onderzoekers zoeken naar de ontbrekende delen van een dinosaurus en dromen over de titel “Zoeker van het jaar!” Terwijl ze stukjes van de dinosaurus vinden, beseffen ze dat ze samen moeten werken om het laatste stuk te vinden.

"DE ZOEKERS" - DESIREE VAN HAAREN & ACHREF ADHADHI ISM DE THEATERFABRIQUE
"DE ZOEKERS" - DESIREE VAN HAAREN & ACHREF ADHADHI ISM DE THEATERFABRIQUE

Tijd en locatie

06 jul 2024, 10:00 – 07 aug 2024, 14:00

Bibliotheken Haarlem en omstreken, Gasthuisstraat 32, 2011 XP Haarlem, Nederland

Info

Ga in de zomer in Haarlem en omstreken mee op reis met twee onderzoekers, op zoek naar dino-botten. Denk jij dat het de onderzoekers gaat lukken om alles te vinden?

Vanaf 1 juli is er in de Bibliotheek Haarlem Centrum een waar triceratopsskelet te zien! Daarom ben jij vanaf dan welkom in allerlei bibliotheken in Haarlem Centrum en omstreken om de interactieve theatervoorstelling “De Zoekers” te beleven. Twee onderzoekers zoeken naar de ontbrekende delen van een dinosaurus en dromen over de titel “Zoeker van het jaar!” Terwijl ze stukjes van de dinosaurus vinden, beseffen ze dat ze samen moeten werken om het laatste stuk te vinden. Denk jij dat het de onderzoekers gaat lukken?

Deze activiteit is voor kinderen vanaf 4 tot en met 9 jaar. De activiteit is gratis. Er is een beperkt aantal plekken, dus meld je snel aan!

Deel dit evenement

bottom of page